menu

Nog 203 dagen!

8uren42minuten43seconden

Scholencommissie

Informatie

Seniorenmiddag

woensdag
22 juni 2022

Seniorenmiddag
vanaf 14:30u

Bekijk de
hele agenda

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer

Elk jaar wordt door de Scholencommissie het feest voor de Goorse basisschoolkinderen georganiseerd. Het gaat daarbij allereerst om het verzorgen een kindervoorstelling op de donderdag voor alle Goorse basisschoolkinderen. Ieder jaar wordt er weer gezocht naar een leuke voorstelling voor de groepen 1 t/m 8. De kinderen komen onder begeleiding van de leerkrachten naar de voorstelling kijken.

Alle Goorse basisschoolleerlingen krijgen in de week van het Goorse School- en Volksfeest 4 kermisbonnen. Ook de kinderen die buiten Goor een basisschool bezoeken, krijgen kermisbonnen. Mochten deze bonnen nog niet ontvangen zijn op de woensdag voor het Goorse School- en Volksfeest, dan kan er via deze site contact worden opgenomen met de Scholencommissie.

En natuurlijk verzorgt de Scholencommissie op zaterdagmiddag de Kinderoptocht. Bij deelname aan de Kinderoptocht krijgt iedere deelnemer nog eens 4 kermisbonnen (verplicht verkleed).

De enthousiaste jury let vooral op de eigen creativiteit van de deelnemers. De jury bestaat uit een aantal mensen die of werkzaam zijn op verschillende basisscholen binnen de Hof van Twente, of op een andere manier betrokken zijn binnen de creatieve sector en die een grote betrokkenheid hebben met kinderen binnen de basisschoolleeftijd.

voorzitter

Bernadette Brunnekreef

Bernadette
Brunnekreef

secretaris

Apollonia Sligman

Apollonia
Sligman

leden

Corine Haverslag

Corine
Haverslag

Simone Spoelder

Simone
Spoelder

Hilco Wekking

Hilco
Wekking