menu

Nog 274 dagen!

16uren27minuten55seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Kinderoptocht

Kinderoptocht

26 juni 2015

In verband met de opstelling van de Kinderoptocht is op zaterdag 27 juni een aantal straten niet of minder goed bereikbaar. Dit is ook van belang voor het brengen van de kinderen. Houdt hier s.v.p. rekening mee!

Opstelling

De opstelling zal om 12.30 uur plaatsvinden in de Stationslaan, Het Jannink en in de Waterstraat.

Het Weversplein is vanaf 11.30 uur alleen nog vanaf de Iependijk/Irisstraat-zijde te bereiken en niet meer vanaf de Diepenheimseweg/Stationslaan of via de Waterstraat.

Om een goede doorloop naar de opstellingsplaats te organiseren vragen wij de individuelen en kleine groepen via de Diepenheimseweg te komen.

Aan de ouders wordt gevraagd om hun kinderen niet met de auto tot de opstelplaats te brengen!

Tevens worden er rond 12.15 uur hekken geplaatst ter hoogte van de Diepenheimseweg, Waterstraat, Het Jannink en Schoolstraat om de veiligheid te verhogen.

Gezien de beperkte ruimte op het Jannink zijn hier afzettingslinten opgehangen.

We vragen alle ouders en kinderen via de rechterstoep (volg pijlen) naar de opstellingsplaats te lopen. De straat is alleen bestemd voor de kinderen en de leerkrachten van de scholen die zich daar opstellen.

Voor de opstelling van de scholen wordt verwezen naar de bijgevoegde plattegrond:

Puntdak Prins Constantijn Gijmink Heeckeren Albatros Wiekslag

De opstellingsplaats van de scholen wordt aangegeven d.m.v. borden en markeringen op de straat. Om een goede doorloop naar de opstellingsplaats te organiseren vragen wij u via de volgende route te komen:

-  Puntdak en Prins Constantijn via de Waterstraat

-  Gijmink en Heeckeren via de Irisstraat

-  Albatros en Wiekslag via de Waterstraat en Het Jannink

Aanwonenden

De aanwonenden van de opstelplaats en van de route verzoeken wij vriendelijk hun auto te verplaatsen zodat de kinderen maximale bewegingsruimte hebben en schade wordt voorkomen. Hiervoor reeds onze hartelijke dank!

Route kinderoptocht

Om 13.00 uur gaat de Kinderoptocht van start. De route zal zijn: Stationslaan - Diepenheimseweg - Kerkplein - Kerkstraat - Grotestraat - Herman Heijermansstraat

Op de hoek van de Herman Heijermansstraat zullen de eerste, de derde en de vijfde school rechtdoor lopen richting Het Schild en gaan de overige scholen linksaf de Herman Heijermansstraat in richting de Schoolfeestweide. Dit is in overleg met de scholen afgesproken om filevorming voor de Schoolfeestweide te voorkomen.