menu

Nog 335 dagen!

23uren0minuten51seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Een mooi Schoolfeest 2024

Een mooi Schoolfeest 2024

1 juli 2024

Het Schoolfeestbestuur heeft vandaag haar eerste evaluatie gehad en kijkt terug op een geslaagd Schoolfeest 2024, waarbij de weergoden het Schoolfeest goed gezind waren. 

Uiteraard volgen nog de evaluaties van de verschillende commissies. 

De Goorse senioren hebben zich door het warme weer niet laten weerhouden de gang naar de Schoolfeestweide te maken en hebben kunnen genieten van een ouderwets gezellige middag in de Tent.

Op woensdagavond werden maar liefst 37 vrijwilligers gehuldigd, die 25 jaar, 40 jaar of zelfs 50 jaar vrijwilligersdiensten in de Tent hebben gedaan.

Het Kinderfeest was dit jaar weer geslaagd met een leuke voorstelling voor alle basisschoolleerlingen. Op donderdagmiddag was er voor het eerst een prikkelarme kermis, die goed bezocht werd.

In de KInderoptocht op zaterdag toonden de meer dan 1000 enthousiaste Goorse kinderen hun zelf gemaakte creaties aan een elk jaar groeiend aantal belangstellenden langs de route .

Het Schoolfeest-Familie-Festijn op zaterdagmiddag was weer als vanouds Goors gezellig, waarbij jong en oud samen kwam voor Goors grootste reünie om samen Schoolfeest te vieren.

De Grote Optocht op zondag was van een uitzonderlijk hoog niveau, wat ook bleek uit de uitslag. Bij de eerste tien plaatsen was er soms maar een miniem verschil in punten. De 75-jarige Rellie sloot de Optocht op feestelijke wijze af met als hun eigen thema “Feest”.

En uiteraard werd er op vier avonden uitbundig feest gevierd onder het genot van live muziek.

Het Schoolfeest 2024 was een mooie opmaat naar 150 jaar Schoolfeest in 2025.

Het Schoolfeestbestuur bedankt alle mensen die - op welke manier dan ook - er voor gezorgd hebben dat het Schoolfeest 2024  een heel mooi Goors Feest is geworden!