menu

Nog 113 dagen!

18uren16minuten57seconden

Nieuws

Informatie

Seniorentocht

donderdag
16 mei 2024

Seniorentocht
vanaf 09:00u

Bekijk de
hele agenda
Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Donderdag 7 mei 2015: Seniorentocht

Donderdag 7 mei 2015: Seniorentocht

12 maart 2015

Dit jaar houden we in het kader van het 140 jarig bestaan van het Goors School- en Volks feest een verrassingstocht! We vertrekken om 9.00 uur vanaf het Schoolfeestplein.

We rijden richting Zutphen en vervolgens komen we in Steenderen. Voorbij Steenderen naderen we de IJsselhoeve, hier staat de koffie en het gebak voor u klaar, vanaf de IJsselhoeve starten we met de verrassingstocht, deze tocht voert u door prachtige landschappen en schitterende uitzichten. Maar waar naar toe blijft een verrassing. Omstreeks het middaguur kunt u een goed verzorgde lunch verwachten. Waar? Ook dat blijft een verrassing.

Het bijzondere aan deze tocht is, dat u dit jaar geen penningen krijgt voor de consumpties. Deze mooie dag wordt u aangeboden door het Goors School- en Volksfeest inclusief alle consumpties. Dit is eenmalig in verband met het 140 jarig bestaan. Uiteraard krijgt u wel een nieuwe schoolfeestpenning van 2015 aangeboden. Zoals gewoonlijk sluiten we de dag af met een heerlijk diner, waar dat is, is ook een verassing. De bussen keren dit jaar rond 20:00 uur weer terug op de Schoolfeestweide, vandaar uit rijden er weer diverse bussen richting Gijmink en de Whee. Aanmelden voor de Seniorentocht kan vanaf april, nader bericht volgt hierover in de plaatselijke media. De Seniorentochtcommissie wenst u een hele gezellige dag.