menu

Nog 31 dagen!

21uren34minuten49seconden

Nieuws

Informatie

Seniorenmiddag

woensdag
26 juni 2024

Seniorenmiddag
vanaf 14:30u

Bekijk de
hele agenda
Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Aanmeldingen Allegorische Optocht 2017 loopt storm

Aanmeldingen Allegorische Optocht 2017 loopt storm

9 februari 2017

Tijdens de inschrijfavond van de Optochtdeelnemers  staat de teller al op 12. Dat is hoog voor de tijd van het jaar. Nieuw dit jaar zijn de nieuwe titelborden, op wielen (zie foto), deze worden voorzien van 2 stickers, een permanente en een tijdelijke (met titel en groepsnaam).

Aan de orde tijdens de vergadering kwam de sterk gestegen prijzen voor het afvalhout. Huidige leveranciers willen graag van hun afvalhout, dat door menig wagenbouwer wordt gebruikt, af. Er wordt verzocht spaarzaam met dit hout om te gaan. Verfresten mogen als particulier gratis worden ingeleverd bij Bruins en Kwast. Bedrijven, stichtingen en verenigingen moeten er wel voor betalen. Deelnemers van de Optocht kunnen dus afzonderlijk kostenloos hun verfresten kwijt bij Bruins en Kwast.

Ook werd gesproken over de nieuw te bouwen loods, daarmee wordt begonnen dit jaar na de bouwvak-vakantie. Verder wordt de huidige (verouderde) sprinkler-installatie vervangen door een nieuwe. Over deze 2 zaken wordt een aparte vergadering belegd met de kopmannen van de wagenbouwers. Dan komt ook de nieuwe indeling van de nieuwe loods aan de orde.

Tot slot kwam  het verzoek van de Beheercommissie aan de wagenbouwers om niet zelf te gaan repareren aan de platforms.

Aanmelden voor de Optocht kan nog tot 1 april, dan wordt het verhaal over de act nog meegenomen in het Schoolfeestboekje 2017. Ook aanmelden voor de Optocht? Dat kan hier .