Schoolfeestloodsen weer open!

School- & Volksfeest Goor

DSC_0672

Schoolfeestloodsen weer open!

Zaterdagmiddag 30 maart zijn de Schoolfeestloodsen weer geopend, waarmee de aftrap is gegeven voor de bouwperiode voor de Grote Allegorische Optocht.

De vorig jaar nieuw aangebouwde tweede Schoolfeestloods is in de afgelopen winterperiode van toiletten voorzien, zodat beide loodsen nu hun eigen toiletvoorziening hebben. Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink dankte de vrijwilligers die dit in de afgelopen maanden voor elkaar hebben gemaakt. Ook dankte hij de vrijwilligers die momenteel de laatste hand leggen aan het buitenschilderwerk van de Schoolfeestloodsen, die er nu weer prachtig uitzien.

Ten slotte wenste de Schoolfeestvoorzitter alle deelnemers veel succes met de voorbereidingen voor de Optocht, een mooie bouwperiode en uiteraard een fantastische Optocht toe, waarna de wagenbouwers door de Schoolfeestorganisatie traditiegetrouw getrakteerd werden op een passende Schoolfeestconsumptie.

De Grote Allegorische Optocht is dit jaar op zondag 30 juni en heeft als thema “De Omgekeerde Wereld”. Vanaf 13.00 uur trekt de stoet dan weer door de Goorse straten. ´s Avonds om 19.30 uur is de prijsuitreiking in de Feesttent.