Schoolfeestboekje 2019 aan pers gepresenteerd.

School- & Volksfeest Goor

SF-boekje 2019

Schoolfeestboekje 2019 aan pers gepresenteerd.

DE Schoolfeestbijbel van het Goorse School- en Volksfeest 2019 werd op woensdag 12 juni aan de pers gepresenteerd.

In deze editie staat het uitgebreide Schoolfeestprogramma beschreven. Ook krijgt u een verhalenoverzicht van de deelnemers aan de Kinder- en de Allegorische Optocht.

Er is een interview met Joke Sanders-Mengerink, vrouw van Optocht-jurylid Herman. Zij beschrijft prachtige Schoolfeestherinneringen en, ondanks dat ze niet meer in Goor woont, het Feest nog ieder jaar bezoekt.

Verder is er aandacht voor het 100-jarig bestaan van Apollo, en hoe het Harmonieorkest dit gestalte geeft tijdens het Familiefestijn op de zaterdagmiddag.

Het Schoolfeestboekje heeft, naast dit alles, verhalen over het Schoolfeestfonds, de T-Shirt verkiezing en foto’s van de Schoolfeestvlaggen, gemaakt op mooie vakantieoorden. Tevens zijn er de zogenaamde “Losse Flodders” en is er nadrukkelijk aandacht voor “Geen alcohol onder de 18 jaar” en “Niet roken in de Tent”.

Het Schoolfeestboekje ligt niet alleen op 14 juni op de mat bij ieder Goors huishouden, maar ook bij de noabers in Markelo, Diepenheim, Hengevelde en Wiene-Zeldam.