Scholencommissie

School- & Volksfeest Goor

Scholencommissie

Elk jaar wordt door de Scholencommissie het feest voor de Goorse basisschoolkinderen georganiseerd. Het gaat daarbij allereerst om het verzorgen een kindervoorstelling op de donderdag voor alle Goorse basisschoolkinderen. Ieder jaar wordt er weer gezocht naar een leuke voorstelling voor de groepen 1 t/m 8. De kinderen komen onder begeleiding van de leerkrachten naar de voorstelling kijken.

Alle Goorse basisschoolleerlingen krijgen in de week van het Goorse School- en Volksfeest 4 kermisbonnen. Ook de kinderen die buiten Goor een basisschool bezoeken, krijgen kermisbonnen. Mochten deze bonnen nog niet ontvangen zijn op de woensdag voor het Goorse School- en Volksfeest, dan kan er via deze site contact worden opgenomen met de Scholencommissie.

En natuurlijk verzorgt de Scholencommissieop zaterdagmiddag de Kinderoptocht. Bij deelname aan de Kinderoptocht krijgt iedere deelnemer nog eens 4 kermisbonnen (verplicht verkleed).
De opstelling van de Kinderoptocht vindt plaats in de Stationslaan – Het Jannink – Waterstraat. Klik hier voor een plattegrond. De individuele deelnemers worden verzocht via de Diepenheimse weg te komen. Voor de kinderoptocht is er geen speciaal thema.

De enthousiaste jury let vooral op de eigen creativiteit van de deelnemers. De jury bestaat uit een aantal mensen die of werkzaam zijn op verschillende basisscholen binnen de Hof van Twente, of op een andere manier betrokken zijn binnen de creatieve sector en die een grote betrokkenheid hebben met kinderen binnen de basisschoolleeftijd.

Wil je het reglement van de Kinderoptocht bekijken? Klik dan hier.
De kinderoptocht start op zaterdag om 13.00 uur. Na de optocht kunnen de kinderen in de Tent meezingen en dansen met een fantastische act op het podium in de Schoolfeesttent. De prijsuitreiking start om 15.00 uur. Zorg dat je erbij bent!

De Scholencommissie bestaat uit de volgende personen:

  • Bernadette Brunnekreef (voorzitter)
  • Apollonia Sligman (secretaris)
  • Corine Haverslag
  • Simone Spoelder
  • Hilco Wekking