Ook Schoolfeest voor mensen met een beperking

School- & Volksfeest Goor

2018

Ook Schoolfeest voor mensen met een beperking

Schoolfeest is voor iedereen. Dus ook dit jaar was er weer een speciale attentie voor de bewoners van de verschillende zorgcentra voor mensen met een beperking, die op hun eigen wijze Schoolfeest vieren.

De bewoners van Havezate Heeckeren, de Hogenkamp, Het Reef en De Lindehof hebben genoten van een patatmaaltijd, ijs en chips. Woensdag en donderdag zijn in totaal 110 maaltijden bezorgd. Het is altijd weer een hele organisatie om meer dan 100 porties patat knapperig en warm en de ijsjes niet gesmolten op tafel te krijgen, maar met hulp van Fred, Angela en de medewerkers van Anytyme de Roode Vos is het ook dit jaar weer prima gelukt. Het is altijd weer een feest om zo veel blijde gezichten te zien.

De Gorenaren die bij de Losserhof, het Bouwhuis, Wopit  of met begeleiding thuis wonen kregen een leuke attentie aangeboden. Deze attentie is samengesteld door de dames van DA drogisterij Astrid van Zwol en werd door iedereen enthousiast ontvangen. Zo blijkt maar weer dat niemand wordt vergeten met het Schoolfeest.

presentje 2018