Muziek Schoolfeest 2020.

School- & Volksfeest Goor

LEAD

Muziek Schoolfeest 2020.

Schoolfeest 2020 heeft op de donderdagavond de Goorse band FriendsHIP, die voorheen onder de naam Fatskool sinds 2016 op donderdagavond in de Tent het podium bestierd. Tijdens het Borreluurtje op vrijdag is het de beurt aan Bandje Voor De Sfeer en de Barzangers, ‘s Avonds treedt This is Beethoven op.
Het grote Schoolfeest-Familie-Festijn met Apollo is uiteraard op de zaterdagmiddag te bewonderen met daarna Volkstumliche muziek verzorgd door d.j. Marc Wiese die in de Tent wederom gaat knallen. Nieuw op de zaterdagavond is de groep LEAD, handelsmerk van LEAD is 100% live muziek waardoor er niets aan het toeval wordt overgelaten en je van de ene hit in de andere rolt tijdens de naadloos aaneengesloten medleys die je voorgeschoteld krijgt.
Op zondag is de hele dag PPM van de partij. D.J.’s vermaken de Tentbezoekers in de pauzes van de band, in chronologische volgorde zijn dat Robert van der Reest, Peter Pas, Bas Zweers en Hilco Wekking.
Tijdens de Allegorische Optocht zijn, naast Apollo Goor, de Markelose Fanfare en de Harmonie Diepenheim, La Vaillante uit Frankrijk en Kunst en Genoegen uit Leiden te horen en te zien.
De muziek tijdens de Seniorenmiddag op de woensdag is nog niet bekend. Zeker is wel dat TSM niet zal optreden, wat in 2019 wel het geval zou zijn, aangezien vanwege de hitte in de Tent die middag niet doorging.

FriendsHIP

FriendsHIP

Bandje Voor De Sfeer

Bandje Voor De Sfeer

La Vaillante

La Vaillante