Kinderen beginnen enthousiast aan het Schoolfeest

School- & Volksfeest Goor

kinderfeest 2018

Kinderen beginnen enthousiast aan het Schoolfeest

Donderdagochtend om 9.00 uur was de eerste voorstelling voor de Goorse schoolkinderen en al om tien over negen liepen de kinderen van de Albatros en ’t Gijmink een polonaise door de Tent.

Gebroeders Ko zetten al snel de Tent op z’n kop met onder andere hun bekende hit “Ik heb toeter op mijn waterscooter”. Ook dit jaar was het een voorstelling zonder stoelen en konden de kinderen volop hossen en springen en dat deden ze dan ook vol enthousiasme.

Binnen een mum van tijd was het grootste Ranjafeest in volle gang. Na afloop van de voorstelling werden de kinderen als vanouds weer getrakteerd op een bekertje Schoolfeestranja.

En ook bij de tweede voorstelling was het Kinderschoolfeest binnen een kwartier al in volle gang met de kinderen van de Puntdak en de Prins Constantijnschool. Vanmiddag om 13.00 uur komen de kinderen van Heeckeren en de Wiekslag naar de Tent voor deze spetterende voorstelling.

Vanaf donderdagmiddag 15.00 uur is de kermis open en zijn er tot 18.00 uur de Piekenuren en kunnen de kinderen bij de deelnemende attracties terecht voor slechts € 1,–.

 

DSC_0310