Inloopdag Schoolfeestloodsen op 20 mei 2017

School- & Volksfeest Goor

DSC_0075

Inloopdag Schoolfeestloodsen op 20 mei 2017

Vief wekke veur’t Schoolfeest kan men een kijkje nemen bij de wagenbouwers. Ieder jaar weten de Goorse inwoners de weg naar de Schoolfeestloodsen aan de Nijverheidsweg te vinden.
Thema’s.
Wat gaan de diverse wagenbouwers nu weer doen, welke creaties kan men verwachten, en hoe mooi komen de Optochtwagens eruit te zien. En ook: hoe komt de Goorse Biertent Rellie in de Optocht naar voren. Het thema bij de Optochtdeelnemers is “Zo de wind waait…”.
Vragen.
Op al uw vragen krijgt u op zaterdag 20 mei tussen 12.00 en 16.00 antwoord, tenminste wanneer u de 3 Loodsen bezoekt.
De Optochtjury is aanwezig om zich alvast in te leven wat het publiek kan verwachten tijdens de Allegorische Optocht. Bezoekers worden verwelkomd met een hapje en drankje. Voor kinderen zijn er diverse lekkernijen, zoals ijs en suikerspin, ook is er een springkussen. Tevens kan men zien hoe de nieuwe entree van de Schoolfeesttent eruit zal zien.
Drukte.
Belangstellenden kunnen het best met de fiets of te voet komen. Er is aan de Nijverheidsweg, of in de buurt aldaar, weinig parkeerruimte.

Vrijwilligers.                                                                                                                                                                                                                                                                                Er is een te kort aan vrijwilligers in de Tent dit jaar. Er komt een stand van de Vrijwilligerscommissie bij de Loods waar potentiele nieuwe vrijwilligers zich kunnen melden.