Goorse basisschoolleerlingen hebben Dolle Pret met Bart Juwett

School- & Volksfeest Goor

DSC_8775

Goorse basisschoolleerlingen hebben Dolle Pret met Bart Juwett

Zoals ieder jaar wordt in de Tent een voorstelling gehouden voor de basisschoolkinderen van Goor. Entertainer Bart Juwett had de eer om voor deze bijzondere doelgroep een wervelende show neer te zetten. Dat is dan ook met verve gelukt. Met open mond vielen de kinderen van de ene in de andere verbazing. Er werd volop mee gezongen, gedanst en gejuicht met Bart Juwett als zeer apart uitgedoste cameraman. Bart nam de kinderen mee naar de magische wereld van de televisie en film. Hij nam een kijkje achter de schermen en liet specials effects zien. Een grappige regisseur vertelde allemaal hoe het werkt. Een verwarde professor haalde wat experimenten uit…

Buikspreken is een talent dat je niet veel meer tegenkomt. Bart is een van de weinige echte buiksprekers in Nederland en dat was ook in deze show te zien. Zo was er een pratende aap, een levende tekening, een euh… tja… een raar figuur en, heel grapig, werden een aantal kinderen uit het publiek voorzien van een andere stem. Er wordt natuurlijk veel nagesynchroniseerd bij de televisie, dus ook in deze show. Kortom een zeer geslaagde kindervoorstelling!

De leerlingen van Prins Constatijn en ‘t Gijmink waren vanmorgen als eerste “aan de beurt” om van de show te genieten. Later zagen ook de Puntdak, Wiekslag, Heeckeren en Albatros het optreden van Bart.

En na afloop uiteraard het traditionele bekertje Schoolfeestranja.

 

DSC_8829 DSC_8775 IMG_8373