Gemeente Hof van Twente wint T-Shirt verkiezing, aanmoedigingsprijs voor AMI-kappers .

School- & Volksfeest Goor

DSC_8658

Gemeente Hof van Twente wint T-Shirt verkiezing, aanmoedigingsprijs voor AMI-kappers .

De Gemeente Hof van Twente wint T-shirt verkiezing 2016. Met de tekst “Ambtenaren. Op de rug zone maximaal twee uur bier drinken” wiste het de jury het meest te bekoren. Het T-shirt springt in het oog en de tekst is passend. Link naar schoolfeest en naar eigen beleid (parkeerbeleid)”, aldus de jury die bestond uit Anne Tuinte (voorzitter), Teoman Balci en Egbert op den Dries

Er was een nek aan nek race met Ami kappers. De pakkende tekst, ’tis wat (thema optocht!!) toch nog een EK (eerste kater)’ en bij een zwanger personeelslid op de rug ‘ Extra Kleine’, kon de jury ook bijzonder waarderen. “Gaat mooi mee met de actualiteit!”, was de unanieme mening.

De winnaars kregen 40 penningen, de ‘nummer ‘ twee 20 penningen.

DSC_8647

AMI kappers krijgen aanmoedigingsprijs

In de gezellig drukke tent tapte ondernemer van het jaar Constant van de Riet, eigenaar van gereedschappen en ijzerwarenhandel Probin, symbolisch het eerste biertje en gaf daarmee het officiële startsein voor het borreluurtje. Ook dit jaar waren de Goorse bedrijven met hun medewerkers massaal naar de tent gekomen om een eerste toost uit te brengen. De Perfect Showband verzorgt op de gehele vrijdag de muziek. D.J. Robert van der Reest zal de pauzes van de band opvullen met bijpassende muziek. Hij vervangt Peter Pas, die met een dubbele longembolie in het ziekenhuis ligt. Peter hoopt aanstaande zondag goed hersteld te zijn en dan de pauzes van de Tilt te verzorgen.