Zondag 30 juni 2019

School- & Volksfeest Goor

Zondag 30 juni 2019

  • Date: 30 - jun - 2019
  • Time: 14.00 – 0.00 uur
  • Location: Schoolfeesttent op de Höfte
  • Venue: Programma zondag
  •  Kermis open vanaf 14.00 uur

GROTE  ALLEGORISCHE OPTOCHT

resize_lr-1925

Vanaf 11.00 uur

Opstelling in de Irisstraat,  Stationslaan en Waterstraat

Thema: De Omgekeerde Wereld

13.00  Start Optocht

Route:

Stationslaan, Diepenheimseweg, Kerkplein, Kerkstraat, Van Kollaan, H. Heijermansstraat, Laarstraat, Grotestraat, Schoolstraat, Iependijk, Lindelaan, Deldensestraat, Julianaplein, Hengevelderstraat, Molenstraat, waarna de ontbinding van de optocht plaatsvindt bij de kruising Voorstraat/Molenstraat.


PPM Band (15.00 – 24.00 uur)

Op zondag de GEHELE dag!!!!
Waar ze ook komen, ze worden geroemd om hun muzikaliteit en ongewoon gezellige interactiviteit. Het is altijd feest met een vet gouden rand! Ze zijn gewoon leuk, gezellig en interactief (en verrekte goed ;-). Ze spelen alles, vaak in razend tempo en ook op verzoek via SMS. Ze kunnen elk repertoire en publiek aan en spelen avondvullend. Geen voorgeprogrammeerde sets waardoor ze flexibel zijn en zich kunnen aanpassen (en dat doen ze dan ook!). Dit maakt dat het altijd (altijd!) een ongewoon goed en gezellig feest wordt. En ja, als je dan een superbabe als Loes in je gelederen hebt, wat wil je dan nog meer?

ppmband

Kijk ook op: www.ppmband.nl


Prijsuitreiking optocht (19.30 uur)

Aansluitend knallen we tot 24.00 door met de PPM Band en sluiten we uiteraard op spectaculaire wijze af met het Goors Victorie.

********* ENTREE: NATUURLIJK ALLE DAGEN GRATIS ************