Zaterdag 29 juni 2019

School- & Volksfeest Goor

Zaterdag 29 juni 2019

  • Date: 29 - jun - 2019
  • Time: 16:00 - 02.00
  • Location: Schoolfeesttent op de Höfte
  • Venue: Programma zaterdag
  •  Kermis open vanaf 14.00 uur

Het grote Schoolfeest-Familie-Festijn (16.00 – 19.00 uur)

Reünie en Familie middag met Apollo
RHet dit jaar jubilerende Apollo is onze eigen trots op de zaterdagmiddag. Ze zijn niet meer weg te denken uit de Tent. Apollo wordt aangevuld met Goorse muzikanten en nieuwe, verrassende artiesten die u deze middag meenemen op een muzikale reis.

apollo14
Kijk ook op: www.apollogoor.nl


Roel Zweers is Tiroler deejay Marc Wiese (19.00 – 21.30 uur)

Hij draait meestal voor veel mensen aan lange tafels, voorzien van grote glazen weisswein en forse pullen bier. Marc is gevraagd de muzikale invulling voor de zaterdagnamiddag/vooravond te verzorgen onder het mom “Auf Geht’s” en dat gaat zeker lukken. Hij draait de allerbeste volkstümliche muziek, schlagers en après-skihits uit de Alpenlanden en is altijd op zoek naar een nieuw volumerecord met de yell ‘Zicke-zacke, Zicke-zacke Hoi, Hoi, Hoi!’. Doel: Altijd maar weer de Tent precies in de juiste stemming krijgen!

roelzweers


X-Static (21.30 – 02.00 uur)

X-Static zijn graag geziene gasten in onze feesttent. De band speelt gave shows, hebben een fantastische lichtshow, topkwaliteit geluidsapparatuur en gedreven mensen op (en om) het podium. Dit zorgt ervoor dat ze een serieuze naam zijn geworden in het covercircuit. Maar ze zijn nog lang niet klaar. Ze willen meer en gaan onverminderd door naar de absolute top.

x-static
Kijk ook op: www.x-staticlive.nl

********* ENTREE: NATUURLIJK ALLE DAGEN GRATIS ************