DISN IS VAN MIE !

School- & Volksfeest Goor

DSC_0109

DISN IS VAN MIE !

Dit is de winnende spreuk van de Schoolfeestspreukenwedstrijd en is bedacht door Emiel Reef. De jury vond dat deze spreuk het Goorse Schoolfeest-Geveul van samen een biertje drinken tijdens het Schoolfeest er uit sprong tussen de ruim 150 inzendingen. Als beloning staat deze spreuk dit jaar op 270.000 Schoolfeestbekers. Daarnaast kreeg Emiel Reef 25 penningen om een biertje uit zijn “eigen” beker te drinken.

Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink maakte de winnende spreuk bekend bij het aanbieden van een vaatje bier aan de Optochtdeelnemers, dat traditiegetrouw plaats vindt op de zaterdag vóór het Schoolfeestweekend.

De bekendmaking gebeurde door een nieuw Schoolfeestlied “Disn is van mie” te laten horen, dat speciaal door Paul Schabbink, Marcel Mengerink, Rachel Endeman en Getje Grevink is gemaakt naar aanleiding van de winnende spreuk.

Het eerste pilsje werd door Erwin Zwierink aangeboden aan Emiel Reef, lid van de wagenbouwgroep De Stamgasten en samen proostten zij op de Optochtdeelnemers en hun grote onderlinge saamhorigheid en wensten zij alle deelnemers een fantastisch mooie Optocht toe, die op zondag 25 juni vanaf 13.00 uur weer door de Goorse straten trekt. Het thema van de Optocht is dit jaar “Zo de wind waait ……”

img_0309.jpg