5e Schoolfeestdag geboren met Seniorenmiddag

School- & Volksfeest Goor

seniorenmiddag (2)

5e Schoolfeestdag geboren met Seniorenmiddag

Na het succes van de Seniorenmiddag tijdens de 750-jaar Stad Goor-festiviteiten is dit fenomeen hedenmidag voortgezet. Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink zei bij de aftrap dat degenen die het Schoolfeest het langst kennen ook de eerste Schoolfeestdag mogen openen.

En een feest werd het, The Old Bags met de broers Klarenbeek, Eef Meijer en “Cherry” Erik Dollekamp openden het feest, waarna het Goorse Schlagerkoor het festijn completeerde met veelal Duitse Schlagers, die door de meeste Senioren herkend werden. Men zong mee en een polonaise en het Goors Victorie ontbraken natuurlijk niet.

Zo’n 500 Senioren waren aanwezig en zo’n honderd mensen maakten gebruik van de mogelijkheid om van huis gehaald en gebracht te worden. “Dit moej ieder joar weer doon”, was een veel gehoorde opmerking en men ging in een zeer vrolijke stemming huiswaarts. De speciale werkgroep, die voor deze middag in het leven is geroepen, heeft samen met de vele vrijwilligers honderden Goorse senioren een fantastische Schoolfeestmiddag bezorgd.20150624_151819 20150624_144027